divendres, 21 d’agost del 2015

RECITAL DE POESIA AL RIURAU i BASES PEL CONCURS DE POESIA . XÀBIA


Us animeu?




Un any més us volem fer partíceps de la nova edició de POESIA AL RIURAU. Festa Estellés. Aquest any celebrem el 5é aniversari i per això us convidem a que formeu part d'aquesta celebració. Serà el 25 de setembre. Igualment, podeu participar amb nosaltres en el Concurs de Poemes. Ací baix teniu les bases. Us esperem com a participants al concurs i assitents a l'esdeveniment! 



BASES PEL CONCURS DE POESIA AL RIURAU

-        Els poemes poden tindre una extensió de fins a 60 versos i han de ser escrits en VALENCIÀ, a ordinador, i amb el títol.

 - El tema és lliure.

 - Han de ser originals, inèdits i no haver-se presentat a un altre concurs.

- Els poemes aniran signats per un pseudònim i a banda les dades del concursant; nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon, i s’enviarà a l’adreça electrònica: poesiaalriurau@gmail.com

- El jurat estarà format per Pepa Guardiola, Xelo Llopis i Paco Sirerol

-      Tots els poemes que es presenten al concurs es publicaran en un llibre editat per l’ajuntament. El premiat rebrà un lot de llibres i un sopar per a dos persones.

- El termini d’entrega de les obres serà el 20 de setembre de 2015

- El guanyador s’emetrà en la V edició de POESIA AL RIURAU: Festa Estellés que es celebrarà el 25 de setembre al Riurau Arnauda




2 comentaris:

  1. Fa anys que no em presentava a cap concurs i aquest any m'he animat a fer-ho, perquè eren poemes de tema mariner...A veure si els agrada el meu mar!!!
    Petonets.

    ResponElimina